Rabu, 20 Oktober 2010

REDGURLCRAFT GIVEAWAY..


Bismillahirrahmanirrahimmmmmmmm..
Assalamualaikum..
ok2..Bismillah banyak2..semoga ada berkat untuk GA yang pertama ni..he he
Jalan2 pi mai pi mai..
tibe2 terjumpa blog REDGURLCRAFT ni..
teringin la pulak nak join 1st GA yang dy buat..hi hi hi..
bukan apa..
merujuk kepada hadiah kedua tu..
dapat casing camera..
ceh!macam boleyh menang..kui3..
xpa2.kalau berangan saja xmasuk buat apa kan??
baik aku cuba..
belum cuba belum taw.. 
ok..nak join dy mudah saja..

Berikut adalah syarat2nya:

1. follow blog redgurlcraft ni!!
ok..DONE!
2. copy gambar di atas di blog anda 
ok..Sudah2..
3. buatkan satu entry tentang give away ini di blog anda.. 
Ok..ini la entrynya..hueh3

4. tinggal comment dan link entry anda pada comment yer so senang redgurl nak jenguk semula ke blog anda
ok..nanti dh siap baru boleyh tinggal komen..he he

4. pemenang akan dipilih secara rawak!!
ok..fuh3..mintak2 la bertuah..kui3.



TARIKH PENYERTAAN ADALAH MULAI
11 OKTOBER 2010 HINGGA 11 NOVEMBER 2010







HADIAH PERTAMA





HADIAH KEDUA

(Yang ni yang aku aim..kui3)




HADIAH SAGU HATI




Ok..thanks untuk Redgurl kerana menganjurkan GA ni..
_END_

3 ulasan:

redgurlcraft berkata...

tq!! dah masuk dlam list yer!! :D

ousna90 berkata...

ok.tq2..

kak ina kl berkata...

good luck