Khamis, 28 Oktober 2010

FINAL EXAM..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Pejam celik..pejam celik,,
dah hampir 2 tahun setengah rupanya aku dok kat maktab ni..
 nak masuk 5 kali exam dah..fuhhhhh..banyak jugak tu..
Ya Allah..kau permudahkanlah urusan peperiksaan aku kali ni..

Banyak betoi dugaan kali ni..
mood nak study kurang..
tidoq melebihi segalanya..
mood nak balik rumah sudah sememangnya banyak..
tapi next week aku nak balik jugak..
2nov paper EDU3103-Murid dan alam belajar..
3nov-8nov aku chow jauh2 dari terengganu..
aku balik s.alam..umah kakak aku..
10nov paper PKP3103-Perkhidmatan dalam pemulihan
11nov paper PKP3104-Kemahiran pengamatan
dan last paper..before pulang bersuka ria di kampung ialah....
15nov paper BMM(lupa kod subjek)-HuraianSukatan Pelajaran Bahasa Melayu..

Ok..Kawan-kawan..saya dengan  ini memohon maaf di atas segala kesalahan yang telah dilakukan..
sama ada sengaja atau tidak,,di luar sedar atau tidak..dan sebagainya..
Semoga dengan kemaafan ini mampu menambah berkat serta memudahkan urusan final exam kita semua..
GOOD LUCK semua...
Bittaufiq wannajahhh...
END. 

7 ulasan:

efa berkata...

good luck...be the best among the best ok :)

afizan azman berkata...

thanks sbb sudi follow my blog...i will put yours in mine. really love ure background music!

ღ cIkgU fAtiN ♥ berkata...

wei..BMM3101 la..hahaha..wei chantek blog ank..ajaq aku wei..hahahaha naik sem jd cikgu blog~

ousna90 berkata...

afizan:welcome2 =)
bear:ha ha..ok2..tenkiu2 ingatkan aku..sakit otak weyh baca sukatan..aiseh @#$%^>?/&*

Ustaz Azrai berkata...

Salam.. gud luck..

Tanpa Nama berkata...

Salam.. gud luck

mrmozuba berkata...

Terus berusaha...lama lagi tu kat maktab..hehe