Rabu, 23 Mac 2011

JOM JOIN BLOGLIST ANNA MARDHIAH


Assalamualaikum..

Hari ni free banyak..
so,,jalan2 pegi blog orang..
tiba2 jumpa blog Anna ni..
dy ada buat segmen utk join bloglist dy..
aku dengan suka hati,,JOIN la..he he

Sesiapa sahaja boleh JOIN..xdak tarikh tutup..
senang saja..JUST ikut arahan kat BAWAH ni..Jom3..

1st :Copy header Anna yang kat bawah ni,,dan link kan ke blog dy..


Ok..DONE..


2nd : Tajuk letak  "JOM JOIN BLOGLIST ANNA MARDHIAH"

DONE..

3rd :  Bagi ulasan sikit pasal blog dy..

Ok..ni serba sikit pasal Anna..Sy kenal Anna ni dari blog Ben Ashaari..Sebelum ni xpernah terserempak pun dengan blog Anna..tapi,,tadi tiba2 terjumpa dan tergerak hati nak klik link blog dy...Ayat "BUKAN SEMUA BOLEH SIMPAN DALAM HATI" kat header blog Anna sangat saya sokong..so,,jadikan blog sebagai sasaran..he he ok..itu saja..

4th : Bagitau tuan punya blog Laki ka Pompuan

perempondanpuan.he he

5th : Dah siap,copy n paste kan link entry hampa kat ruangan komen kat entry ni.



SIAP..senang kan??tunggu apa lagi??
ayuh meriahkan segmen Cik Anna ni..

=END=

                  

3 ulasan:

aNNa maRdHiaH berkata...

singgah sini . terima kasih ea sbb sudi join .

ousna90 berkata...

he he..sama2.. =)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

ello dear..
sis folo sini ya..ur 114 follower ;)

rajinnye dia join segmen..bagus2..
leh ramai kenalan..

eppy blogging adik!