Ahad, 10 April 2011

Weekend yg bosan! x reti reti nak jengah?

Assalamualaikum..
Bismillahirrahmanirrahim..

Ekceli ini segmen yang telah dibuat oleh pinky momma sempena weekend ni.
saja aku  gedik nak join..hi hi..bukan senang nak jumpa..ok..
just klik banner bawah ni kalo nak join..mudah dan senang kira..


Ni jawapan bagi  kenapa aku bosan ujung minggu ni..

 1.sebab aku xsiap esaimen lagi..so,,boring ar asyik ngadap laptop ja..malam ni baru free banyak..bleyh la join segmen pinky momma ni..alhamdulillah...syukur.ada jugak masa..
2.sebab aku dok kat Terengganu kot..xbest kalau nak p shoping complex..so,,ujung minggu pun akan bertukaq menjadi hambaq*wujud ka vocab HAMBAQ dalam bahasa kedah??erk@#$%^&..

k..pinky momma..DONE!!
he he..

-END-

2 ulasan:

Miss Tira berkata...

Yeaah, Tira tak join tapi Tira sokong usaha murni kamu. :)

ousna90 berkata...

tira : hi hi..bila mai mood rajin besa la..gigih gila nak join itu ini..tira..thanks mai singgah blog ni.. =)