Ahad, 10 April 2011

Kelahiran Hero Baru Dalam Family aku..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Pagi2 ni tetiba aku jadi rajin gila nak update..
hi hi hi..
bukan apa..excited dapat anak menakan baru kottttt..
Tahniah Ufa..*merujuk kepada kak aku yang no 2..
Untuk pengetahuan hampa,,dy dapat baby boy...dgn berat 2.5 kg..
yuhuuuuuuuu..i loikeeee..
dy baru mesej aku pagi2 buta tadi ..

UFA : Na,,anak aku mata macam anak cina..
AKU : Tu dia aih,,hidung mancung dak??
UFA : xmancung..penyet macam hidung hang ngan nani..
AKU : huh!!

Weyh..sentap hati mak dik nonnnnnn..
dy cakap hidung penyet macam AKU???..
Aku ingat mancung macam dy..
sebab kak ngah aku hidung ala2 hindustan gitu...ahakss
xpa2,,asalkan sihat dan sempurna..
alhamdulillah..
eeeiiii..xsabaqnya nak balik rumah...
cepat la 27 APRIL!!!
aku nak tuang kelas ni..hi hi hi...

****************************************************

Rasa macam baru ja kak aku kawin..tup2 dah ada anak..

December 2009..
Ni gambaq kak aku masa dy tengah ngandung..gangster gila muka anak2 murid dy..ha ha

*pssst : -aku rasa,,mata anak kak aku macam cina sebab sepanjang mengandung kak aku asyik tgk muka budak cina ja hari2..ha ha..nama pun mengajaq kat sekolah cina...
-gambaq baby nanti aku balik rumah,,aku upload eh??..hi hi hi..

k..
-END-

10 ulasan:

Miss Tira berkata...

Hahaha, lepas ni mesti muka baby tu jadi macam cina. Sebab terkenan mak dia ajar sekolah cina. Hehe.

AnahSamsudin berkata...

congrats ! dapat family member baru.hee ;)

aisya berkata...

adik sy pun mata macam cina jugak.. maybe sebab dulu masa mak mengandungkan adik, mak xpernah miss tngok cerita cina kol 6 kat tv3.. =)

ousna90 berkata...

tira : tu ar..kenan anak cina..hi hi

anah : makaseyh anah..bertambah umat nabi Muhammad S.A.W..

aisya : salah satu faktor jugak tu..he he..pasni tgk cita korea pulak ar..hi hi hi..

ღ cIkgU fAtiN ♥ berkata...

am..seronoknyaaaa...bila la aku nak dpt anak sedara tatau..hahaha...
weh..kalu gtu pas ni nak posting kat skolah cina..bagi anak aku bijak cam dak cina..mata sepet gitu..haha..tapi kalau anak ikut muka aku,, mesti hdung penyet cam aku gak..hakhakahk

ousna90 berkata...

Tin : bak kata aku la..tgu abg masrol kita kawin la weyh..ha ha..pasai idung penyet,,aku no komen..hang buat la macam mak hang..tgk cita hindustan..nanti dpt idung cam pa'ana..betoi dak???

ousna90 berkata...

Tin : bak kata aku la..tgu abg masrol kita kawin la weyh..ha ha..pasai idung penyet,,aku no komen..hang buat la macam mak hang..tgk cita hindustan..nanti dpt idung cam pa'ana..betoi dak???

puterinuraqiliah berkata...

wah! alhamdulillah..dh dpt ank. congrats! hehe..bgi tips sket camne nak handle studnt yg x suka buat homework ni kak^^

aniswany berkata...

congratz =)
anis rasa la kan,mmg mata tu dh kenan ngn anak cina tu dh..hikhik seb bek mengajar kat skola cina,kalo tamil ? haha pkir la sniri..peace =p

ousna90 berkata...

puteri : meh nak sebat sapa yang malas buat homework tu..ha ha

anis : kah3..kalo tamil,,hero tamil la jawabnya.kalo ok sikit pun,,ala2 hindustan gituuuuu..