Ahad, 9 Januari 2011

Bloglarian For BlogWalkers..

Bismillahirahmanirrahim..
Assalamualaikum..

ok..harini aku blogwalking la jugak sket2..
skali terjumpa sumting yang menarik kat blog ahfantasy24..
dy ada bgato pasal BLOGRUNNING..he he
ye ar..asyik blogwalking ja kan..
nak gak terai blogrunning..
so,,aku pun godek2 ar cemana nak buat ni..
apa benda blogrunning ni kan???..

********************
Rupanya blogrunning ni adalah satu cara untuk 
blogwalkers ni senang menjalankan aktiviti blogwalking dorang...
xpayah nak susah2 bukak banyak2 tabs..
dengan adanya blogrunning ni hampa 
just bukak satu tabs then dah bley wat blogwalking
empat ke lima blog sekali gus..
good idea kan??
bijak betoi sapa yang buat ni.
Ekceli,,untuk join dalam senarai bloglarian ni,,
kena buat sumting yang simple ja..

Korang just ikut arahan kat bawah ni ja.he he....



1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

Done..


2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
Saya suka berblogwalking kerana :
1)Hobi..
2)Boleh kenal ramai kawan
3)Boleh dapat banyak info dan ilmu yang mungkin xdak di luar sana.

3)  Follow  Bloglarian
Done..

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan
sue
5)  sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment
ok..

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry padelblog bersama NAMA BLOG ANDA 
ok

7)  peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..
ok..sabaq menanti..he he

8)  tiada tarikh tutup buat masa ini
so,,korang bley ar join lagi..

easy gila kan??
just kena tunggu 3-5 hari ar untuk dilistkan..
buat ni pun just suka2,,
so,,rileks ja..
jangan kalut..
k..

-END-

2 ulasan:

FareedSairi berkata...

Assalam, Thanks sudi daftar BlogLarian. rumah anda no 173

FareedSairi berkata...

Assalam, Thanks sudi daftar BlogLarian. rumah anda no 172

tersilap.hehe