Rabu, 27 Januari 2010

Permata's Pic....

Hurm..sebenarnya,,dah lama aku nak letak pics dak kecik firdaus ni..tapi dok tertangguh ja..he he he he...tetba,,malam tadi,,kawan lama aku masa kat gopeng dulu iaitu Lynn Linda write something kat fesbuk aku pasal blog aku ni..then,,aku janji nak letak pics dak kecik ni..ok...jom tengok..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.












ni masa dalam keta tyme nak p penang..macam playboy plak tengok dy..=))

















ni kat taman botani kat penang..masa ni ada pameran bunga orkid....tergedik2 nak soh org amik gambar dy..













masa ni kat hentian jalan duta..baik gila muka..he he














ni kat zoo negara kot..















ni mesti la ngan mak meyl..ha ha ha...tyme ni nak p makan durian kat Kuala Nerang...mak aku cakap,,tyme aku xdak,,mak aku beli durian,,dy sentuh pun x...kentut busuk la makan durian..macam2 la alasan dy bagi..tapi,,bila p kat Kuala Nerang ni,,aku makan durian,,dy pulak sama naik ngan aku makan banyak..mak aku geram gila....Ini bermakna,,mak meyl punya aura untuk membuatkan dy berselera...ha ha ha..kalo dok ngan mak meyl,,kompem gemuk..he he..baru sihat..ni macam xdak zat ja...












ni gambar dia ngan mak aku...yang kadang2 dy panggil ustazah..kadang2 panggil tok..ceria gila muka..tyme ni kat zoo negara..seronok tgk gajah kot..sengih sampai ke telinga..ha ha












ni ngan cik anggun a.k.a kak ngah aku...kak aku ni suka ajaq dak kecik ni wat mulut macam2..he he..













ni pic sebelum nak p surau..dy soh amik gambaq dulu..suka sangat ngan kamera...














khusyuk makan cekedis..















wat muka comeyl...ha ha.
















ni ngan cik endang..kakak atas aku yang dok kat maktab Batu Pahat tu..
















bergaya la kononnya ni..
















ni kat atas trem masa kat zoo negara...




psssst:ni ja la yang mampu aku sajikan...dikala aku buka henpon,,pasti aku akan teringat jugak nak tgk gambaq budak kecik ni..latest news yang aku dapat dari mak aku,,ex-guru besar mak aku cakap,,dak kecik ni dah pindah ke satu tempat di wang tepuih..aku xpasti kat mana...dan dy dah pindah skolah..dah xskolah kat SK ALOR SETAR lagi..sedey doeee...tipu la kalo aku dah lupa dy...to forget NOT!!!sampai mati,,aku akan ingat dak kecik yang banyak kerenah,bijak berkata2 dan chomeyl ni..besar nanti mesti dy hensem..aku harap dy jadi insan yang berguna satu hari nanti...tapi,,tu harapan aku ja..harapan mak ayah dy???aku xtaw la.aku just takut dy rosak..apa2 pun,,Allah itu Maha Kuasa..Maha Adil..Maha Penyayang..sebagai insan yang kerdil,,aku hanya mampu berdoa apa yang terbaik untuk dy..k..till then..bye....assalamualaikummmm..

2 ulasan:

*LyNn* berkata...

bgga da nma aku..hahahahaha...
cmei la bdk ni...
mka mmg brsih n innocent ja..sjok ja mta tgk..
mmg xptot mak ayh dia wat cm2...
syg sbb dpa xjga dia elok2...
hope bdk ni ntra pmta yg bsinar nti...insyaAllah...~~amin~~..

ousna90 berkata...

tu la..aku harap pun macam tu..insyaAllah...