Ahad, 23 Mei 2010

Risau..pelik..

Aku risau lagi..
sebab.....
Esok exam lagi..
Risau gila...
Takut apa yang aku baca xmasuk + takut lupa ingatan..
mintak simpang la...aishh

Aku pelik...
Bangun ja pagi tadi,,tetiba kak aku yang no 2 tepon..
ingatkan apa la..
rupanya dy mintak tolong aku tukaq layout blog..
aku tak expert sangat bab2 tukaq2 layout ni..
sebab blog aku ni pun hitam belegam ja..ha ha..*tampak sedikit buta IT
tapi,,aku cuba jgk nak tolong dy..
so,,aku pun tya la rumate aku..
dy cakap amik kat pyzam senang..tapi layout dy macam budak2 sket..
kak aku nak layout dari hotbliggity mana ntah..
cun memang cun..
cuma xbley nak tukaq...
dah buat segala macam cara dah..
pening jugak aku...haish,..

So,,sapa2 yang ada terbaca entry ni,,
boley la suggest kat aku camana nak tukaq..
coz aku dah search dah HOW TO CHANGE TEMPLATE..
but still macam hampeh..

Urm..k la..nak sambung study..
go..go..go..go..

2 ulasan:

adeQ berkata...

bk tukaq template?? senang je chek kak oiii~ aku asik tukar2 kot~
kat pyzam tak lawo.. tapi mudah.. aku amik kat cute bloggerskin,... same senang je.. n lawo sket~

NU.YA.RA berkata...

senang je kalau nak guna hotbliggity...

follow dis step

1. copy url layout yang kite nak kat hotbliggity tu.
2. pergi kat dashboard,tekan layout.
3. tekan add gadgets
4. tekan html java/scripts
5. paste kan dan save...

siap....