Isnin, 14 Jun 2010

Percutian Yang X Dirancang..

wow...pagi tadi..aku p makan roti canai kat kedai mamak kat pantai johor..

Sedap gila punya..masyaAllah..masyuk2...

sesapa yang dok area aloq setaq,,silap p try makan..kedai dy opezit dgn masjid,sebelum Dasree Travel n Tours punya office..on the way nak ke anak bukit...

kedai dy buruk ja..tapi superb wa cakap...meleleh-leleh..wowowowoow....

yang bestnya hari ni,,tengah2 dok makan roti canai boleyh plak p sembang pasai penang..

sebut ja pasai penang,,mesti la teringat kat NASI KANDAQ LINE CLEAR...

on the spot teruih endang a.k.a  kak aku yg atas aku ni cakap JOM..

gila doe..dengan pakai t-shirt lusuh + sluaq track yang terkoyak sana sini plan nak p penang tanpa balik rumah dulu...ha ha ha..taksub sangat nak ke Penang..

dah on the way,,kak aku yang sulung cakap.."balik dulu la tukar sluaq ngan baju elok sikit"..ha ha ha...

Prung..prang..prung..prang..siap2 suma...pkul 10 camtu baru bertolak ke penang..yahoooooooooo...

best..lama x p Penang..

Sampai kat penang,,p serbu Nasi kandaq Line clear dulu...tgk2 line xclear...orang beratur sampai atas jalan raya..ouh..

So,,ambik  keputusan jalan2 kat chowrasta dulu...kononnya nak cari buku Lagenta Budak Setan..hasilnya hampeh..novel melayu xbanyak...



Pas dah ronda2 kat chowrasta,,patah balik g beraturr nak makan nasi  kandar line clear..punya la lapar..sampai xsempat nak snap gambaq makanan..ehehhehehhe..dasar kuat makan betoi..

endang wat muka tension coz panas beratur...ha ha..



ni la kedai dy..duduk dekat celah2 ja...tp best..i loikee..

Afterr makan,,g solat kat pusat dakwah USM..kak long aku suka sangat cerita pasai USM ni..dy pantang tengok USM..mula la nak cerita zaman dy belajaq kat sini dulu..best la aku dengaq cerita dy..he he

ni la beberapa gambaq yang dapat melepaskan rindu dy kat USM ni..banyak dah berubah..tp still maintain sebagai antara universiti tercantik..

ni dekat asrama kak long aku masa dy tahun brapa ntah..sibuk nak bergambar kat sini..ha ha

ni dy posing depan library pulak..he he..layan je la..

depan rumah tetamu..semalam rm80 ja kot..sapa2 mai penang,buleyh la try stay kat sini.

merenung apa ntah..mungkin dy teringat kisah silam dy masa zaman dgn ali setan dulu kot..ha ha ha..
This part..aku dan endang pulak..ni kat guest house USM..


Ceh..aku bajet nampak kurus la konon berselindung di sebalik org..padahai hampeh jugak..
dasar gemuk tu gemuk jugak la..ha ha ha





























 PENANG MEMANG BEST!!!!!!

2 ulasan:

paahbaek berkata...

yeahhhhhhhhhh
saya setuju
paah lgi best=p

ousna90 berkata...

ha ha ha..paah..syoknya penang..xpnah jemu weyh..aku suka..