Khamis, 28 Oktober 2010

FINAL EXAM..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Pejam celik..pejam celik,,
dah hampir 2 tahun setengah rupanya aku dok kat maktab ni..
 nak masuk 5 kali exam dah..fuhhhhh..banyak jugak tu..
Ya Allah..kau permudahkanlah urusan peperiksaan aku kali ni..

Banyak betoi dugaan kali ni..
mood nak study kurang..
tidoq melebihi segalanya..
mood nak balik rumah sudah sememangnya banyak..
tapi next week aku nak balik jugak..
2nov paper EDU3103-Murid dan alam belajar..
3nov-8nov aku chow jauh2 dari terengganu..
aku balik s.alam..umah kakak aku..
10nov paper PKP3103-Perkhidmatan dalam pemulihan
11nov paper PKP3104-Kemahiran pengamatan
dan last paper..before pulang bersuka ria di kampung ialah....
15nov paper BMM(lupa kod subjek)-HuraianSukatan Pelajaran Bahasa Melayu..

Ok..Kawan-kawan..saya dengan  ini memohon maaf di atas segala kesalahan yang telah dilakukan..
sama ada sengaja atau tidak,,di luar sedar atau tidak..dan sebagainya..
Semoga dengan kemaafan ini mampu menambah berkat serta memudahkan urusan final exam kita semua..
GOOD LUCK semua...
Bittaufiq wannajahhh...
END. 

Rabu, 27 Oktober 2010

River Cruise

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Ekceli aku boring..aku buhsan..aku xtaw nak buat apa..
Rumate aku ngan elsa balik..
Tinggal aku ngan Cik Gilbert ja la skang ni =(
bohsannya kat Terengganu ni,,hanya Tuhan yang tau..
So,malam semalam aku,cik Gilbert dan kawan aku sorang lagi mira ngan geng2 dayu  p TTI RC a.k.a Taman Tamadun Islam River Cruise..
depa pon sama macam aku..boring..
So,,8 malam kami pun p la terhegeh2 kat belakang pasar payang tu..
sekali ada notis air pasang pulak..bot xboleyh masuk..alamak..
kecewa weyh..
nasib baik kat notis tu dy ada buat alternatif lain..
lega rasa..tunggu punya tunggu,,bot pon sampai..
Mula2,,aku ingat bot tu macam gah gle ar..
skali bot cikai ja..ceittt..
buhsan punya pasai..naik ja..ha ha
kena la RM 5 sorang..
xsampai 15minit dy buat pusing..
dah la buat bulatan ja..sakit hati aku..
ingatkan pegi la ronda2 kat masjid kristal ka..
nama saja TTI river Cruise..TTI punya bayang pun xnampak..
apa2 pun..angin dy best la..masyukkk..he he

muka buat2 best..

cik gilbert kita ya kawan2.yang ni terlajak best..
ok..this is dayu n the gengster ..he he
tu dia..nampak lampu kecik nak mampuih..
tapi ok la..nampak la jugak pemandangan berlampu..ha ha ha..(ayat sedapkan hati)
ok..itu saja..

END.


Khamis, 21 Oktober 2010

PAMERAN LITERASI BAHASA.. JOHAN!! YEAH!!

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Semalam dari jam 9 pagi hingga 12 tengahari,, 
telah berlangsungnya Pemeran Literasi Bahasa
daripada pelajar PISMP semester 2 IPGKDRI..
OK.best..meriah..sambutan amatlah memberansangkan..
Ramai sangat org datang..he he..
Jutaan terima kasih aku ucapkan kepada pelawat2 pameran semalam..
ceh..macam la depa baca blog aku..ha ha..
Ekceli kan..aku kan..
Aku puas hati gila..
Sebab apa???
sebab tengok unit sendiri punya corner..
perhh..terBAIK..
Unit lain pun sama jugak..xkurang hebatnya..
Alat Bantu Mengajar depa pun best..cantik..kreatif..menarik..
Itu cerita pasal pameran semalam..
Cerita pasal harini pulak..
Ok..pagi tadi masa majlis penutup minggu bahasa,,
Unit aku dapat JOHAN pameran!!..syukur2..
xsia-sia usaha budak2 unit aku..
sampai xtdo malam nak siapkan bahan2 pameran...
Apa2 pun,,semua unit terbaik..cuma mungkin xdak rezeki org kata kan??

ok..dalam banyak2 ABM yang dipamerkan,,
aku amat tertarik dengan ABM kat bawah ni iaitu 

KAD SUKU KATA
Kalau xsilap aku,,
ABM ni Unit Kajian Sosial punya hasil kerja..
Simple..Cuma guna mounting board saja..
Aku tertarik dengan kekemasan dy sebenaqnya..he he


Kad suku kata ni juga boleh digerak2kan..
suka sangatttttt..
Ok..menarik kn??
so,,kepada guru2 mahupun bakal guru..
bolehlah ubahsuai atau buat penambahbaikan
 kat KAD SUKU KATA ni sebagai tatapan untuk anak murid anda..
ok..itu saja..Wassalam..

END..


Rabu, 20 Oktober 2010

REDGURLCRAFT GIVEAWAY..


Bismillahirrahmanirrahimmmmmmmm..
Assalamualaikum..
ok2..Bismillah banyak2..semoga ada berkat untuk GA yang pertama ni..he he
Jalan2 pi mai pi mai..
tibe2 terjumpa blog REDGURLCRAFT ni..
teringin la pulak nak join 1st GA yang dy buat..hi hi hi..
bukan apa..
merujuk kepada hadiah kedua tu..
dapat casing camera..
ceh!macam boleyh menang..kui3..
xpa2.kalau berangan saja xmasuk buat apa kan??
baik aku cuba..
belum cuba belum taw.. 
ok..nak join dy mudah saja..

Berikut adalah syarat2nya:

1. follow blog redgurlcraft ni!!
ok..DONE!
2. copy gambar di atas di blog anda 
ok..Sudah2..
3. buatkan satu entry tentang give away ini di blog anda.. 
Ok..ini la entrynya..hueh3

4. tinggal comment dan link entry anda pada comment yer so senang redgurl nak jenguk semula ke blog anda
ok..nanti dh siap baru boleyh tinggal komen..he he

4. pemenang akan dipilih secara rawak!!
ok..fuh3..mintak2 la bertuah..kui3.



TARIKH PENYERTAAN ADALAH MULAI
11 OKTOBER 2010 HINGGA 11 NOVEMBER 2010







HADIAH PERTAMA





HADIAH KEDUA

(Yang ni yang aku aim..kui3)




HADIAH SAGU HATI




Ok..thanks untuk Redgurl kerana menganjurkan GA ni..
_END_

RINDU PULAK..

Bismillahirrahmanirrahim..

Malam2 ni..boring..
apa lagi??update blog la..
dasar nak dekat exam baru terhegeh2 nak study la aku ni..
ha ha..
Ekceli aku rindu sangat kat kawan2 aku tyme sekolah dulu..
Bestnya  bila ingat2 balik zaman sekolah..
Buat jahat sama2..kena denda sama2..kena marah sama2..
gelak kukkikukki  sama2..pendek kata macam2 la sama2..
Yang paling aku rindu pada saat dan ketika ini ialah
 ILI NAJWA dan  ADLINA ..
Aku xtaw kenapa aku rindu sangat kat depa dua ni....
mungkin masa hari2 terakhir aku kat sekolah dulu,,
aku rapat ngan depa dua kot..
Perancangan  nak jumpa tu ada..tapi banyak kekangan..
Bincang punya bincang,,mungkin next year baru bley jumpa sama2..
InsyaAllah..

Aku dan ILI..
Sorry ad..gambaq kita bertiga aku cari dalam laptop ni xjumpa la..
kita jumpa nanti kita ambik gambaq banyak2 k??


Notasedeyakumalamni...To:Ili:aku rindu kat hang sangat2..aku xtaw pasaipa..ILI!!sila titiskan ayaq mata berdarah jika hang terbaca entry aku ni ok???nanti kita p karok sama2 lagi..kui3..
To:Ad:aku pun rindu hang sangat2..xsabaq nak tgu jumpa hang.asyik ckp kot dalam telepon ja..he he.








Selasa, 19 Oktober 2010

UAK?? DONE!!

Assalamalaikum...
Alhamdulillah..selesai sudah exam duniawi peringkat awal untuk sem ni,,
Ujian Akhir Kursus aku dah lepas weh!!YAHOOOOO!!
ok..tunggu FINAL pulak...

P/s: Kepada kawan2 aku yang bakal menduduki FINAL EXAM pasni,,
study smart ok kawan2!!
SELAMAT BERJUANG..ALL THE BEST!!

Isnin, 18 Oktober 2010

Dermalah DARAH..bukan DARA!!Ok??

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Blog ini menjadi medan untuk aku menaip apa ja yg aku rasa nak taip..
ho ho ho..so that nanti bila tua2 sket esok,,
aku rasa nak tgk balik apa yg aku pernah rasa,alami dan lalui,,aku just klik ja..
walaupun xbanyak yg aku post kat sini,,sokay pa..at least ada SOMETHING daripada NOTHING kn??
Berbalik kepada tajuk entry..
Balik rumah ujung minggu baru ni,,
aku kuaq ngan Balkish a.k.a bestestfren aku.dy ni kawan aku masa sekolah rendah..
Ni la kawan aku tuh..he he..tq Balkish sbb sudi teman aku kluaq..

Kami pi CITY PLAZA..
wow..macam gah..padahai HAMPEH..ha ha
wayang pun boley tutup..ceit..baru nak tgk MAGIKA..
kecewa jugak la..kecewa punya pasai,,ronda2 ja la keliling city plaza
 yang boley diibaratkan seperti
'Hidup segan mati xmahu ja' la ni..
Tapi,,semuanya terubat bila aku jumpa..
KEMPEN DERMA DARAH!!!
Depa mai dari Hospital Daerah Yan lagi..jauhnya mai..xpa2..baguih2..
woahh..aku pantang jumpa kempen ni..aku nak derma..
check2 balik bila tarikh last aku derma..
fuh!!lega..last derma 11JUN2010..dah lebih 3bulan..
so,,aku boleyh derma.sebab dy 3 atau 4 bulan sekali ja...YEAY!!!!
Yang best kali ni,,yang meng"sponsor" adalah ENGLAND OPTICAL GROUP..
yehaaaaaaaaa...dapat frame and lens F.O.C..ok??
tapi lambat la sikit nak dapat..dalm 2-3 minggu lagi..
xpa2..janji percuma..i loikeeeeeeeeeeee...
selain dapat spek mata free,,depa bagi makanan la..kononnya nak bagi energy..he he
dapat la ayaq laici sekotak,biskut tiger sebungkuih,dgn mug dari Hospital Yan..Tenkiu3..
Kat sini aku ada beberapa step untuk bakal penderma darah..
just untuk puaskan hati ja semua ni..

1st - Tengok dulu sapa yang sponsor..agak2 macam best ja,,baru la p daftar..he he..jahat betui..
2nd - Tengok doktor atau pembantu kesihatan kat situ HENSEM2 atau CANTIK2 x??ha ha..ni lagi jahat..
3rd - P tengok dulu org yang kena cucuk untuk derma darah tu..tengok muka depa ceria ka x??kalo ceria ja..mesti nurse tu cucuk x sakit..kalau muka masam ja..chom sepanjang darah keluaq,,sah2 nurse tu cucuk sakit..er..ni kalau aku la..he he..
jadi,,kepada sesiapa yang belum menderma darah,,DERMALAH DARAH..syok wooo..
OK..Lemak Darah aku yang telah berjaya disedut..
ha ha..kali ni 300 gram ja.gram ka??ha ha..
aku pun xtaw nak guna unit apa..hua3


p/s:Baru ja derma darah..balik2 maktab tengok2 ada kempen derma darah lagi kat maktab..wohoo..pakat pi derma taw..mana taw nanti kita memerlukan darah pulak..kita xtaw yang kita akan kehilangan darah ka apa  nanti kan??so,,ingatlah..MALANG TIDAK BERBAU..kalau berbau boley jugak standby siap2..he he

Jumaat, 15 Oktober 2010

LAPTOP..

Bismillahirrahmanirrahim..
Berbicara tentang laptop..
Akceli aku xpenah lagi beli laptop sendiri..
dasar kedekut piang..
kheja nak mintak simpati org ja..ha ha 
Aku sanggup xbeli laptop guna duwet aku,
dan sanggup menggunakan laptop usang ni demi menjaga duet makan aku.
ha ha..patut la gemok!!opssss..
Ni la laptop yang aku pakai skarang..
Umoq dy dah 7 Tahun..
Kalau dy orang,,dah masuk darjah 1 dah tahun ni..
Baguih sangat..xbanyak buat hal..
cuma satu ja..screen dy ni dah macam PENJARA.ha ha..

Ni la dy..gedabak nak mampoih..berat tok sah habaq la..
rebeh pala bau aku nak bawak..he he..
Xpa2..janji hang baik ngan aku..jangan dok wat pasai pulak lepas ni..
_END_


Sabtu, 9 Oktober 2010

Contact lens...

Assalamualaikum..
Alhamdulillah kerana diri ini masih dikurnia nikmat sihat..
tyme sihat2 ni la kita boleh buat apa yg suka dan kita nak kn??
satgi sakit ka apa ka..dah xboleh nak buat apa yang kita suka....

Sebenarnya minggu lepas aku ada beli contact lens..
Sementara mata aku boleh terima penggunaan kanta lekap ni,,
aku pakai ja..tapi beringat jugak la..
takut jadi apa2 kat mata..
xpasai2 mata aku buta ka apa..nauzubillah..

Kanta lepkap ni aku beli dr anak murid kakak aku..
Walaupun  dy jual on9,,aku macam yakin ja nk beli ngan dy..
bukan apa..xkan la dy nak promote benda yg xelok untuk cikgu dy kan???
tambah2 lens ni dah menjadi perniagaan turun temurun family dy..
mesti product dy pun mesti yg terbaik kn??hrap2 betul la..
berbekalkan semua ni la aku makin bersemangat gila2 punya nak beli lens kt dy..

Kali ni aku beli warna pink..aku tgk kakak aku pakai tyme raya hari tu ok..
so,,aku pun beli jenis yg sama..sebijik..
Apa yang aku suka lagi pasal lens ni ialah kita xpayah beli dua pasang..
*Ni khas utk sapa2 yang power dy sebelah lain sebelah lain ja..
Sebab apa??
sebab dy packing dalam botol yang berasingan left n right..
So,,xpayah bazir2 duwet beli dua pasang..dah jimat kan??

Kat bawah ni lens yg aku beli..besar skit dr saiz biasa 16mm..




More information,,just go here IRENA TAN

Ni hasil bila kanta lekap ni melekat kat biji mata aku..
Skali pandang nampak macam bukan pink..ala2 amethyst gitu...




Really2 satisfied with the lens..very comfortable..no complication yet *macam akan ada plak..
mintak2 jangan la..hopefully it will be ok sampai aku rasa nak buang dy...
InsyaAllah.. 



Rabu, 6 Oktober 2010

Alhamdulillah..semuanya dah selesai..

Lega rasanya bila dah hantaq assignment..
syok tok sah kata la..xterkata dah ni..
best sangat2..
rasa free gila2 punya..ha ha

Cakap pasal assignment ni..
macam2 kisah yg aku jumpa...
ya la..dok kat maktab ni pun macam2 jenis org..
ada yang rajin..tapi over sgt pulak..kheja dok comparekan kerajinan dy dgn kemalsan org lain plak..ada ka pasai?silap2 hari bulan kena pulau ngan org baru taw..kalau dah betoi2 kena,,memang padan la..dah siap tu senyap2 sudah la kan??..ye dak??
ada yang xbrapa nak rajin..kheja dok mintak assignment kat org ja..ni pun satu lagi pelik..baik xpayah belajaq..
ada yang rileks ja..tapi still boleyh hantaq on time..(ni aku la.ha ha ha)
ada yang rileks..tapi xhantaq2 pun ada..ni memang nak kena la...

Apa yang aku seronok sangat pasai assignment kali ni??
he he..sebenaqnya,,aku suka sangat dengan kata2 lecturer aku baru2 ni berkaitan dengan assignment la...
Lepas dy tanda assignment budak2 kelas aku,,dy ada la bg komen2 sikit tentang assignment yang kami dah submit..
Dia cakap "Saya xnak awak berjaya di atas kegagalan kawan2 awak"
Maksud beliau di sini ialah..jangan kita rasa kita hebat sangat..buat itu ini..kononnya kita lah yang terbaik..sampaikan kita lupa dengan kawan2 seperjuangan kita..kalau nak berjaya,berjaya la sama2..kenapa kita nak seronok tengok org lain gagal???xbaik kn??huhuhuhuhu..i loikeeeeeeeeee....

Memang betol wujud manusia jenis ni weyh...
tambah2 kalau melibatkan pencarian nota yang banyak..kalau dah dapat nota banyak2,,xnak kongsi ngan org..
tapi,,
yang org punya,,dia nak pulak..banyak cantik muka hang..
org macam ni patut humban dalam laut dalam..bagi pirana tokak sampai mati..ha ha..
tapi,,
aku puas hati la bila lecturer aku cakap camtu...
fuh..aku harap lepas ni ada la insan yang sedaq..
Xrugi lagipun kalo berkongsi pendapat dan ilmu..
dapat pahala lagi ada..
tambah2 kalo ilmu tu dikembangkan dan xputus2 digunakan orang..
Ya Allah..betapa meluasnya ilmu tu bakal bergerak..even sampai kita mati pun,,
selagi ia bermanfaat,,
ilmu tu siap dapat bantu kita lagi...

Fuh..panjang plak aku dok mencece..
K..semoga kita berubah kepada yang lebih baik untuk hari2 mendatang..InsyaAllah..

Mohd Isa yang menceriakan hidup aku...

Tajuk xbley blah betoi...ha ha ha
Actly,baru2 ni aku ada buat PBS a.k.a Pengalaman berasaskan sekolah dkt SK Taman Paroi Jaya..
Hari 1st aku pegi sekolah tu,aku xtaw pulak yang kelas pemulihan beroperasi pada sesi petang..
Jadinya,dah alang2 aku p sekolah pagi,,aku pun menempek la dekat kelas Pendidikan Khas..

Kalau hampa nak taw,kelas ni terdiri daripada murid2 istimewa..
Antaranya ialah kanak2 downsindrom,hyperaktif,autisma,terencat akal,dan slow learner yang tahap xboleyh nak dipulihkan oleh guru pemulihan dan telah  disahkan oleh doktor yang bertauliah..

Aku ingat lagi dulu..
masa sekolah rendah,,
kalo budak downsindrom mai dekat aku,,aku mesti takut gila..
kalau boleh,,nak lari selaju-lajunya...
Aku pun xtaw pasaipa..mungkin sebab muka depa pelik kot..

Tapi..
Semua tu berubah bila aku masuk IPG..
Aku dah slalu jumpa dengan murid2 macam ni tambah2 bila masuk sekolah utk PBS...
Budak downsindrom yg mai sekolah ni sebenaqnya baguih sgt2..
depa dah diajaq dan dilatih supaya dpt uruskan diri depa..
Jumpa cikgu ja,,mesti cium tangan..
terharu sgt...suka panggil cikgu..babai2 kat cikgu..aku suka tengok gelagat depa..
cuba nak bersembang ngan cikgu..
walaupun kadang2 bahasa depa aku pun xpaham..tapi aku hangguk2 ja la kepala tanda setuju..
ha ha..

Berbalik kepada Mohd Isa..murid ni bukan downsindrom mahupun autisma..tetapi HYPERAKTIF..
MasyaAllah..buas betoi..
xboleyh duduk diam..ada ja benda yang dy nak buat..
kacau org tok sah kata la..dy xkira la kawan2 ataupun cikgu dy..semua dy balun..
Bak kata cikgu kelas Isa sendiri "Dalam kelas ni,Isa la yang paling cerdik,Isa la yang paling nakal,Isa la yang paling xmakan saman"..ha ha ha..hebat betoi hg Isa oyyyy...

Isa ni pandai..daya ingatan dy sangat kuat..
semua no telefon cikgu dy hafal..
no plat kereta cikgu pun dy ingat..
tapi tu la..dy cuma hyperaktif dengan ada masalah cecair apa ntah dalam otak dy..

Hari last PBS,,aku p sekolah pagi untk jumpa dgn Isa buat kali terakhir..
Aku ada la rakam sikit perbualan aku ngan dy..
Yang nak tergelaknya bila part suruh dy bagi ciri2 cikgu ILHAM..
dy boleh cakap "pipi tembam,pakai cermin mata,MUKA MACAM INDIA."..
ada ka patut???ha ha..kat mana la muka aku yg macam india??
nak kata hidung mancung,,x..hidung aku kembang..
nak kata hitam meghelit,,,xjugak...kulit aku sedang2 ja..
lawak betoi la Isa ni..

Bagi aku,,Isa ni sangat Istimewa..sebab mana ada budak pendidikan khas sebelum ni cerdik macam dy..cakap pandai..kira matematik pun cekap..ingatan pun kuat..

Kat sini aku sertakan Video Temuramah Aku,kawan2 aku dan Isa..
video

Selasa, 5 Oktober 2010

Rindu MAK...

Rindu MAK..
bunyi macam anak manja la plak..he he..
manja2 pun xpa..dengan mak kn??..bukan ngan org lain pun..heh heh..

Ntah la..kenapa ntah..kebelakangan ni aku asyik teringatkan mak ja..
kalau boleyh rasa nak dok dekat ngan mak ja tiap2 hari..
dok saja2..mula la pikiaq nak  tukaq p maktab IPDA la..apa la..
tapi aku taw..
semua tu angan2 yang xakan   jadi kenyataan punya...

Tahun ni umur mak dah menjangkau angka 57tahun..
(YA ALLAH..panjangkanlah umur mak aku..)
Dah makin meningkat dah umur mak rupanya..
tapi aku still rasa mak muda ja...
mungkin mak suka senyum kot...he he..rahsia mak tampak muda..

So,,untuk melepaskan rindu yang GILA2 punya kat mak,,
next week,, i'll be back home...
Aloq StaqQQQQQQQQQ..wait 4 me k!!!
Sayang mak SANGAT2.....



        -Ok..mak saya sangat COOL-
        -END-

Ahad, 3 Oktober 2010

Bercakap biaq terang..



Ya Allah..lama gila xupdate..
hurm..tetiba rasa nak update blog..
geram ngan sikap segelintir manusia yang cakap lain,buat lain..
Aku bukan apa..
kadang2 rasa tertipu pun ada..
bgtao ja la benda yang betoi..
xdak nya org nak kisah..
ni x..berlakon macam xbuat apa2,,
padahai realitinya xmcm tu pun..
BERLAKON ja lebeyh..rasa nak tumbuk2 ja sampai lumat..
xdak la dok berlakon depan aku lagi
..( hangin betoi aku)..
-end-

Kucing Buat Perangai..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

1st entry pasal kucing..
Sejak kebelakangan ni,,banyak pulak aku tengok kucing kat maktab..
Aku bukan xsuka kucing..suka sangat2..
cuma bila ada yang degil dan suka buat perangai yang xsenonoh la buat aku geram..
Ada la sekor kucing kat blok aku ni..
Cantik sangat..umur dalam lingkungan akhir zaman remaja la..
tapi badan still maintain even siah rumate aku ckp dy penah mengandung..
tapi xtawu la betul ke x..
sebab melihat pada faktor struktur bawah badan dy macam menggelebeh sikit dh..oops..ha ha
Walaupun dy cantik,nampak baik,manja semua cukup..
tetapi,segalanya xseperti yg disangka..
dia suka kencing merata-rata..
ikut suka dy ja..
atas selipar org??
depan bilik org??
tepi2 koridor??
semua dy bantai kencing..
yang aku marah sgt,,dy pernah kencing!!saya ulang ya,,dy KENCING!! atas SELIPAR KESAYANGAN AKU!
aiseymen..sayang punya pasal,,aku basuh..
basuh punya basuh,,berus pi..berus mai..still xhilang bau..
kenapa la hang jadi kucing?
kalo jadi budak2,,boleyh aku train p kencing dalam tandas..
xpun,,nk kencing ja,,bgtau kat aku..ha ha

Kucing ni kan,,nak kata jantan,,dy betina..adeh...
kalo jantan kot la kan..
suka memancut..ni betina..pancut mendanya kan??
xtawu la..

Org yg xalami mungkin la boleyh cakap itu ini..
cakap xbaik marah kucing la..hang xkena cuci ayaq kencing kucing hang DIAM!!
at least,,aku marah pun,,xda la sampai nak pukul2 ke apa..
he he..cuma gertak2 bagi dy terkejut ja...he he..
Lately,,dy suka attack bilik budak depan bilik aku a.k.a Cik Gilbert..
sian aku tengok dy...he he
bertungkus lumus lap n mop air kencing kucing ni..
pernah skali tu apa ntah yg diminum kucing ni,,
banyak gila air kencing dy..ha ha..
sabar je la..


Ni la kucing tu..nama kemain lagi..AYU..
macam orang pulak..
ha ha..nama ni budak2 aras aku yang bagi..


Dy ni suka wat muka kesian + xbersalah..
Padahai,,INDAH KHABAR DARI RUPA!!